ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τούτσης: «Να δώσουμε ευρωπαϊκό χρώμα στην πόλη μας»

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ κατάφερε έπειτα από 12 διαδοχικές νίκες να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ, αφού τελευταία φορά που είχε κερδίσει την ΑΕΚ ήταν 9 Οκτωβρίου του 2010. Η διαφορά των μόλις δύο τερμάτων σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εγγύηση πρόκρισης για την ομάδα του Κώστα Τούτση, όπως τόνισε άλλωστε και ο ίδιος αμέσως μετά το ματς. 

«Μπορώ να πω ότι έγινε ένα μικρό βήμα. Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι πάντα αμφίρροπα και η Ένωση είναι μία ομάδα με ψυχολογία: «κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια». Η διαφορά των δύο τερμάτων δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αντίθετα, μπορεί να αποτελέσει και παγίδα. Έχουμε να λύσουμε αρκετά θέματα με την άμυνα μας. Έως το ερχόμενο Σάββατο θα ενταχθεί στην ομάδα ο Σανίκης, οπότε θα κάνουμε την προσπάθεια μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο. 

Γεγονός είναι ότι πληρώσαμε την πρόκριση με τους Ρώσους, λόγω των τραυματισμών των Σανίκη και Ανανιάδη. Παρολ' αυτά είχα να διαλέξω στην αποφυγή τραυματισμών και το δύσκολο δρόμο για την πρόκριση πάλι το δεύτερο θα διάλεγα. Στόχος για το ΦΙΛΙΠΠΟ ήταν ανέκαθεν η Ευρώπη. Θέλουμε να δώσουμε στην πόλη μας ευρωπαϊκό χρώμα, το πετύχαμε το 1993 με την παρουσία μας στον ημιτελικό και το 2003 στον τελικό του Challenge Cup».