- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 750 φορές
«Πέταξε» για Ρωσία η ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Για το Κράσνονταρ της Ρωσίας πέταξε την Τετάρτη το βράδυ η αποστολή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Εκεί, το Σαββατοκύριακο θα δώσει δυο ματς με την τοπική ομάδα για το Ευρωπαϊκό κύπελλο Τσάλεντζ Καπ. Την αποστολή συνοδεύουν εκ μέρους της διοίκησης ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και εκ μέρους της Επιτροπής Χάντμπολ ο Γιώργος Μεταξάς.
Η αποστολή των "ερυθρόλευκων" θα φτάσει το πρωί στο Κρασνοντάρ. Την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 6μμ θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες.
Ένα ξεμούδιασμα θα κάνει και το Σάββατο το πρωί (11πμ) ενώ το απόγευμα στις 6μμ θα δώσει το πρώτο της ματς. Το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 6μμ. Μετά το ματς της Κυριακής, η αποστολή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ θα επιστρέψει στην Ελλάδα.
Σχετικά Άρθρα
-
Με ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Ζαφειράκης, πρεμιέρα στο Φιλίππειο για τον Φέρωνα – Το πρόγραμμα και οι διαιτητές -
Ο ψυχωμένος Ζαφειράκης επέστρεψε στο δεύτερο μέρος και έμεινε όρθιος κόντρα στη Δράμα! -
Χάντμπολ: Δύσκολο ματς στη Νάουσα για τον Ζαφειράκη κόντρα στη Δράμα - Πρόγραμμα & διαιτητές -
Λύτρωση στο φινάλε για τον Ζαφειράκη: Νίκησε τον μαχητικό Άρη Νικαίας σε νέο θρίλερ στη Νάουσα!



