ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μία ακόμη φιλική νίκη για τον ΦΙΛΙΠΠΟ

Το τρίτο του φιλικό προετοιμασίας έδωσε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ το βράδυ της Τετάρτης (26/08), φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη με σκορ 45-24 απέναντι στην ομάδα του Πρωτέα Άρτας, σε ματς που διεξήχθη στο "Φιλίππειο" Κλειστό Γυμναστήριο στη Βέροια.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους ''ερυθρόλευκους'' που από νωρίς ξέφυγαν στο σκορ, 15-9 στο 15', με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τους Βεροιώτες μπροστά με 23-12.

Στην επανάληψη η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, η ομάδα της Άρτας αγωνίζεται στην Α2 Κατηγορία, έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό των ''ερυθρόλευκων'' κ. Τούτση να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας του, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά ανεβάζοντας συνεχώς την διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 42-23.

Το επόμενο φιλικό για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Παρασκευή στις 7μμ απέναντι στον Φοίβο Συκεών στη Βέροια.

Πεντάλεπτα: 3-1, 7-4, 10-7, 15-9, 19-11, 23-12, 26-15, 31-16, 34-19, 38-22, 41-23, 45-24

Διαιτητές: Λινάδρος - Ράλλη

Δίλεπτες: 3 - 1 , Πέναλτι: 7/7, 1/1

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούτσης): Κότσιφας, Σανίκης 4, Μαστορογιάννης 5, Μπαντής 1, Δεληγιάννης 3, Καρυπίδης 7, Βασιάδης 6, Παντελίδης 2, Δραγκόλας 2, Χαραλαμπίδης 4, Αποστολίδης 8, Αλμπανίδης , Ζλατάνος, Αρβανιτίδης, Ψωμιάδης 2, Νικολαϊδης 1, Κορωνάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΤΣΗ

Σχολιάζοντας την εξέλιξη της προετοιμασίας αλλά και την εικόνα των παικτών του στο φιλικό, ο κ. Τούτσης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με την τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας μας. Βρισκόμαστε στο δυσκολότερο σημείο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, σιγά σιγά θα αρχίσουν να προσαρμόζονται οι παίκτες μας και θα ελαφρύνουν το σώμα τους από την πίεση. Αναφορικά με το σημερινό ματς, είχαμε την ευκαιρία να τρέξουμε και δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν και να ενταχθούν και να πάρουν τον ρόλο τους. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και θα χρειαστούμε την συμβολή όλων των παικτών».

Ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, είχε την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» την αντίπαλο της ομάδας του στην Ευρώπη, την Κρασνοντάρ, σε φιλικό τουρνουά στα Σκόπια. Σε ερώτηση για το πώς την είδε, απάντησε: «Είναι μια κλασική ρωσική ομάδα, καλογυμνασμένη με νεανικό ρόστερ. Τα παιχνίδια μαζί της θα έχουν ενδιαφέρον». 

Επιμέλεια: Κώστας Κάππας