ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Για το διπλό ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στις Συκιές

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών χάντμπολ, καθώς απομένουν τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της Σαββατιάτικης 19ης αγωνιστικής θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο των Συκεών, όπου ο τοπικός Φοίβος θα υποδεχθεί τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας.

Ο Φοίβος ψάχνει τους βαθμούς για να αποφύγει τα πλέι αουτ και να παίξει στα πλέι οφ και βρίσκεται στην 9η θέση με 14 πόντους. Από την άλλη πλευρά ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ βρίσκεται με 23 πόντους στην 4η θέση και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για την 3η θέση στην οποία βρίσκεται η Α.Ε.Κ. (26 πόντοι).

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που θέλει τους βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία. Αν μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην διάθεση και το πάθος των γηπεδούχων με την δική μας εμπειρία πιστεύω θα πάρουμε τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας.

Από την πλευρά του ο προπονητής των γηπεδούχων Ευθύμης Πιπελίδης είπε: «Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα μέχρι το τέλος. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι ενισχυμένος φέτος και για αυτό βρίσκεται μέσα στην τετράδα. Για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε άριστοι στον τομέα της πειθαρχίας και στην τακτική. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είναι επίσης σημαντικό ότι στον απέναντι πάγκο θα βρίσκεται ο Τάσος Χατζηπαρασίδης, ως συνεργάτης του Χρήστου Τζουβάρα, ο οποίος αποτελεί κεφάλαιο για το ελληνικό χάντμπολ».