- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 1591 φορές
ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Απέκτησε τον Σέρβο Ντάρκο Πάβλοβιτς
Η ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου δεξιού ίντερ Darko Pavlovic.
Ο αθλητής είναι 26 ετών, αριστερόχειρας, ύψους 1,97m και αγωνίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν η σερβική Metalac Valjevo και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια ενός έτους.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΦΙΛΙΠΠΟΥ θέλοντας να ενισχύσουν το αγωνιστικό προφίλ και να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα, προχώρησαν στην παραπάνω μεταγραφική κίνηση έπειτα από εισήγηση του προπονητικού team.
Ο αθλητής αναμένεται σήμερα Πέμπτη (05/12) στη Βέροια και θα ενσωματωθεί αμέσως στο έμψυχο δυναμικό λαμβάνοντας μέρος στην απογευματινή προπόνηση, με στόχο να συμμετάσχει στον Σαββατιάτικο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αερωπό Έδεσσας.
Σχετικά Άρθρα
-
Επιστροφή στον ΠΑΟΚ για τον Βεροιώτη Νίκο Τζωρτζίνη -
Ζαφειράκης Νάουσας: Συνεχίζει στα «σαλόνια» της Handball Premier – Στη διάθεση του κόσμου τα διαρκείας -
Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία του Ζαφειράκη Νάουσας - Το φετινό ρόστερ -
Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση για το χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας



