ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χάντμπολ: Όλα τα φώτα στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας»!

Μετά από σχεδόν ένα μήνα (από τις 20/12/2014) διακοπής αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών (13η αγωνιστική) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, τόσο για την είσοδο στα πλέι οφ, όσο και για την αποφυγή των πλέι άουτ.

Το σημαντικότερο ματς γίνεται στη Βέροια όπου ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ υποδέχεται την Α.Ε.Κ. στο ένα από τα δύο ματς που θα δώσουν οι δύο ομάδες εντός λίγων ημερών, αφού ακολουθεί στην Αθήνα την Τετάρτη και ο αγώνας Κυπέλλου.

Οι Βεροιώτες βρίσκονται στην 4η θέση με 15 πόντους έχουν μία καλή ευκαιρία να φτάσουν την Α.Ε.Κ. που έχει 17 στην 3η θέση, έχοντας ωστόσο και ένα ματς λιγότερο. Η «Ένωση» θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Νίκο Τσιλιμπάρη, αφού ο αδερφός του Κώστας πήρε μεταγραφή στην Ιταλική Μπόζεν και αυτομάτως δημιουργήθηκε πρόβλημα στην συγκεκριμένη θέση όπου ομολογουμένως η Α.Ε.Κ. είχε σημαντική δυναμική.

Επίσης η προϊστορία είναι ξεκάθαρα υπέρ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ με 8 νίκες σε 12 παιχνίδια, ενώ η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει το καλό σερί της, αφού τα τελευταία τρία χρόνια φεύγει νικήτρια από το ΔΑΚ Βικέλας.

«Για μας είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε άπυρο τερματοφύλακα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Είναι σίγουρο ότι αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να βρούμε τόσο έμπειρο και τόσο ποιοτικό τερματοφύλακα όπως ο Κώστας. Όμως μπορούμε να βρούμε έναν τερματοφύλακα που μαζί με τον Νίκο θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Δοκιμάσαμε τον Τόμιτς που άφησε καλή εικόνα και την Δευτέρα θα δούμε και έναν Κροάτη τερματοφύλακα και θα αποφασίσουμε άμεσα», είπε ο τεχνικός της Α.Ε.Κ. Γιάννης Αρβανίτης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Η Α.Ε.Κ. είναι πιο έμπειρη ομάδα. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν οι ομάδες μετά την διακοπή. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία. Το ότι η Α.Ε.Κ. δεν έχει έμπειρο τερματοφύλακα δεν είναι λόγος για να εφησυχάσουμε. Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή»