ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δύσκολη έξοδος του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στο Λουτράκι

Πριν ολοκληρωθεί το 2014 και μετά από μεγάλη διακοπή που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα, λόγω των εορτών, αλλά και των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων, θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/12) η πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Α1 Ανδρών στο χάντμπολ, δηλαδή η 12η του πρωταθλήματος.

Σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της ημέρας, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου θα υποδεχθεί τον ΦΙΛΙΠΠΟ. Και οι δύο ομάδες προέρχονται μεσοβδόμαδα από πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τους Βεροιώτες να κερδίζουν εκτός έδρας τον Δούκα. Μάλιστα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί, προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα το διήμερο για να προετοιμαστεί καλύτερα για αυτό το ματς.

Ο Ποσειδώνας μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ωστόσο κόντρα στην Α.Ε.Κ. έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και έχασε στο φινάλε. Επίσης παρότι η προϊστορία περιλαμβάνει μόλις δύο ομάδες σε επίπεδο Α1 Ανδρών ο Ποσειδώνας κρατάει το αήττητο κόντρα στον ΦΙΛΙΠΠΟ με μία νίκη και μία ισοπαλία.

«Αρχίζει ο δεύτερος γύρος. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στο παιχνίδι που έχουμε σχεδιάσει. Ο Ποσειδώνας είναι δυνατός στην έδρα του. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι, ίσως το πλεονέκτημα το έχει ο αντίπαλος, λόγω έδρας», είπε ο τεχνικός του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας.