ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΟΥΚΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Μεγάλο ντέρμπι για τους «16 του Κυπέλλου

Μεγάλο ντέρμπι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (18/12, 18:30) στο Δαϊς μεταξύ ΑΣΕ Δούκα και ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας με διαιτητές τους κ.κ. Τσάκωνα- Κουτσό και παρατηρητή τον κ. Κορρέ.

Πρόκειται για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο από τις τρεις ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις Κυπέλλων, αφού μαζί έχουν 9 τρόπαια (5 ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ και 4 ο Δούκας). Η τρίτη ομάδα είναι ο Ιωνικός Ν.Φ. (5 κατακτήσεις).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν και στις τρεις φετινές επισκέψεις τους στην Νότιο Ελλάδα από Α.Ε.Κ., ΑΣΕ Δούκα και Διομήδη Άργους. Ειδικότερα στο μεταξύ τους παιχνίδι η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» νίκησε με 28-25 για την 9η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Για τους Βεροιώτες θα απουσιάσουν οι Μάντζος, Βασιάδης, Ζευγαρόπουλος, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Τζουβάρας υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι νοκ- άουτ. Ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει πάντα εκπλήξεις. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Δούκα πρέπει απλά να μπούμε στο γήπεδο γιατί την προηγούμενη φορά... μείναμε στα αποδυτήρια για τουλάχιστον ένα ημίχρονο».