ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Δοκιμάζεται» απέναντι στον πρωτοπόρο Διομήδη ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο ο 1ος γύρος της Α1 Ανδρών στο χάντπολ με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η οποία περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Στη Νέα Κίο ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ δοκιμάζεται απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Διομήδη Άργους, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο όχι μόνο λόγω αγωνιστικής κατάστασης που φάνηκε και στην επικράτηση του στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ., αλλά και λόγω παράδοσης.

Οι «Λύκοι» μετράνε 9 συνεχόμενες νίκες κόντρα στον ΦΙΛΙΠΠΟ, 5 εντός έδρας και 4 στη Βέροια με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν στην Αργολίδα μόλις δύο νίκες σε 11 ματς. Τελευταία τους επιτυχία ήταν πριν πέντε χρόνια το 2009, όταν επικράτησαν με 21-20. Οι δύο ομάδες θα έχουν από μία σοβαρή απώλεια, αφού τραυματίες είναι οι Σαμαράς (Διομήδης) και Σανίκης (ΦΙΛΙΠΠΟΣ). Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Κώστας Δεληγιάννης που επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Άργος.

«Από εμάς εξαρτάται»

«Είναι ένα ντέρμπι τετράδας. Είμαστε προσγειωμένοι παρά την νέα νίκη μας επί της ΑΕΚ. Εξαρτάται από την δική μας απόδοση αυτό το ματς, αλλά και γενικά η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας ενισχύσει σε ένα ακόμα σημαντικό ματς κόντρα σε μια παραδοσιακή ομάδα του αθλήματος», σχολίασε ο Άκης Κυπραίος.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας είπε: «Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό. Ακόμα λόγω διαφόρων προβλημάτων δεν έχουμε παίξει όπως θα θέλαμε. Προσπαθούμε να βρούμε μία αγωνιστική ταυτότητα. Το πρωτάθλημα για μένα θα αρχίσει στα μέσα του δεύτερου γύρου και μετά την διακοπή. Φαβορί είναι ο Διομήδης, είναι σταθερός και αήττητος μέχρι στιγμής. Εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο».