ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη υποδέχεται ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ τον Φοίβο

Πολύ καλά έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ο Φοίβος Συκεών, που θα κοντραριστούν το Σάββατο (22/11, 18:00) στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στην τετράδα και οι φιλοξενούμενοι να κάνουν άλλη μία έκπληξη μετά το «διπλό» στο Λουτράκι.

«Είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Φοίβος είναι ανταγωνιστική ομάδα με έμπειρους παίκτες. Πρέπει να δείξουμε σοβαρό πρόσωπο για να πάρουμε την νίκη. Είναι μια σειρά αγώνων που εξαρτώνται περισσότερο από την δική μας απόδοση. Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω», σχολίασε ο τεχνικός του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας.

Από την άλλη πλευρά ο Βασίλης Σκανδάλης τόνισε: «Σίγουρα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ έχει υψηλές βλέψεις. Οι προσθήκες Δεληγιάννη, Σανίκη τον έχουν κάνει διαφορετική ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε από αυτό το ματς. Είναι μια σειρά αγώνων απέναντι σε ομάδες που είναι φαβορί για την τετράδα. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή σε όλα αυτά τα ματς, θα θέλαμε να κλείσουμε αυτή την τετράδα των αγώνων με ένα καλό αποτέλεσμα», κατέληξε ο προπονητής του Φοίβου.