ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σαράφης και Τούτσης μιλούν για την μεταξύ τους αναμέτρηση

Παλαιοί συμπαίχτες θα βρεθούν αντίπαλοι το Σάββατο στο παιχνίδι του Πρωτέα Άρτας απέναντι στη ΓΕΒ 2011. Ο λόγος για τον Κύρο Σαράφη προπονητή της ευχάριστης έκπληξης που ακούει στο όνομα Πρωτέας Άρτας και για τον Κώστα Τούτση τεχνικό της πάντα υπολογίσιμης και έμπειρης ΓΕΒ 2011.

Ας δούμε τι δήλωσαν για την μεταξύ τους αναμέτρηση στο Greek Handball:

«Το Σάββατο θα φιλοξενήσουμε στην έδρα μας την Γ.Ε. Βέροιας, μια ομάδα με παίκτες που γνωρίζω καλά και μεγάλη ιστορία στο χώρο. Θα είναι για εμάς ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς αντιμετωπίζοντας μια έμπειρη ομάδα με παίκτες όπως οι Γιούπης και Πρωτογέρης, χωρίς να εξαιρώ φυσικά και το υπόλοιπο ρόστερ, καθώς  και ένα εξαιρετικό προπονητικό team. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό αγώνα και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αναδεικνύοντας το άθλημα κάτι που μεταξύ άλλων είναι αναγκαίο. Ως μια καινούρια και κατά βάση νεανική ομάδα, οι στόχοι μας είναι κοντινοί και αφορούν κάθε φορά τα επικείμενα παιχνίδια. Η συνέπεια των παικτών και η ομαδικότητα, μας κρατά σε εγρήγορση, αξιολογώντας τους αγώνες που πέρασαν με σκοπό την εξέλιξη όλων. Προσπαθούμε για το καλύτερο στοχεύοντας πρωτίστως σε όμορφους αγώνες και θετικά αποτελέσματα. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τους φιλάθλους που τόσο θερμά συμπαραστέκονται και εμψυχώνουν την ομάδα μας» δήλωσε ο Κύρος Σαράφης.

Από την πλευρά του ο Κώστας Τούτσης αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε «αντιμετωπιζουμε μια φιλοδοξη ομαδα που αυτην την στιγμη ειναι στην κορυφη της βαθμολογιας αποδεικνυοντας την ποιοτητα της. Ειναι προκληση για μας, να μετρησουμε τις δυναμεις μας, με μια ομαδα που εχουμε πολλους φιλους. Θα προσπαθησουμε να παρουσιασουμε καλο αγωνιστικο προσωπο με σκοπο την νικη».

Πηγή: hatzi-handball.blogspot.gr