ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με σύμμαχο την παράδοση ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ υποδέχεται το Κιλκίς

Από την πρώτη του έξοδο φάνηκε ότι ΦΙΛΙΠΠΟΣ χρειάζεται ακόμα χρόνο για να αποδώσει αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι του ενόψει της φετινής σεζόν. Όμως στη Βέροια είναι άλλη ομάδα, αντλώντας μεγάλη δύναμη από τον κόσμο και την αύρα του «Φιλίππειου».

Ειδικότερα κόντρα στον ΓΑΣ Κιλκίς, τον οποίο υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (18/10, 18:00) για την 4η αγωνιστική της Α1, η παράδοση λέει «δαγκωτό» ΦΙΛΙΠΠΟΣ, αφού στα τελευταία 17 παιχνίδια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας οι γηπεδούχοι έχουν 14 νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μόλις μία νίκη το 2013 και δύο ισοπαλίες!

«Τρεις ημέρες μετά την ήττα από την Α.Ε.Κ. αντιμετωπίζουμε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο και φυσικά εκτός από το αγωνιστικό, έχουμε να διαχειριστούμε και την κούραση», είπε ο Χρήστος Τζουβάρας, ενώ ο τεχνικός του Κιλκίς Γιάννης Λαζαρίδης σχολίασε: «Έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι φέτος πολύ δυνατός και ενισχυμένος. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών:

Σάββατο 18/10/2014
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδώνας Λουτρακίου- Π.Α.Ο.Κ. (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Μίγκας)
Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Δράμα 1986 (Καραπάνος- Χρόνης, Νικολίτσας)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ- Φοίβος Συκεών (Βήτας- Σκλαβενίτης, Κορρές)
Φιλίππειο 18:00, ΦΙΛΙΠΠΟΣ - ΓΑΣ Κιλκίς (Πατιός- Τσιάνας, Ζέρβας)

Κυριακή 19/10/2014
Κορωπίου 15:30, Α.Ε.Κ.- Χ.Α.Ν.Θ. (Τσάκωνας- Κουτσός, Κυριακούλιας)
Βύρωνα 16:00, Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΣΕ Δούκα (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κορρές)