ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Ο δρόμος προς το Κάιρο περνάει από τη Βέροια»

Περάσανε 25 χρόνια από τη στιγμή που οι ημίθεοι του Παγκόσμιου Χάντμπολ ήρθαν στη Βέροια για να κάνουν προετοιμασία ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 1999 στην Αίγυπτο.

Ο λόγος που ήρθαν στην πόλη μας ήταν γιατί στη χώρα τους τότε έπεφταν βόμβες, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης.

Η Σέρβικη ΤV κάνει ένα φιλμ «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΪΡΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ».

Θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσουν και να τιμήσουν τον κόσμο της Βέροιας που βοήθησε και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο του 1999 στην Αίγυπτο, όπου και κατέλαβαν την 3η θέση. Μεταξύ των ανθρώπων που βοήθησαν ήταν, ο τότε Δήμαρχος της Βέροιας ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ , ο τότε Πρόεδρος της ΓΕΒ ο αείμνηστος ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΚΑΖΑΝΖΙΔΗΣ και ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΦΕΥΓΑΣ.

Η Σέρβικη TV για το λόγο αυτό,για να τιμήσουν τον τότε Δήμαρχο Βέροιας Γιάννη Χασιώτη, δόθηκε συνέντευξηστο Βήμα του Αποστόλου Παύλου δίνοντας του μία φανέλα της Εθνικής Σερβίας με το όνομά του. Επίσης δόθηκε συνέντευξη στο σπίτι του Αστέριου Φεύγα, ο οποίος τιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ σε μία εκδήλωση που έγινε σε γνωστό εστιατόριο της Βέροιας, δίνοντάς του κι αυτόν μία φανέλα της Εθνικής Σερβίας με το όνομά του.

Η ταινία αυτή στην οποία μεγάλη αναφορά γίνεται και στην πόλη της Βέροιας, θα παρουσιαστεί επίσημα   στο Βελιγράδι και στη Θεσσαλονίκη, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.