ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά χάντμπολ "Heroes Cup" στη Νάουσα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά χάντμπολ "Heroes Cup", που διοργάνωσε ο Ζαφειράκης Νάουσας σε συνεργασία με τον Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας, για την ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων Α' (U14), το τριήμερο 28-29-30 Απριλίου 2024 στο Δ.Α.Κ. Νάουσας.

Στο πρώτο αυτό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες παμπαίδων Α' του Φαίακα Κέρκυρας, της Χ.Α.Ν.Θ., του Φοίβου Συκεών, του Φέρωνα Βέροιας, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Ζαφειράκη Νάουσας. Οι φιλοξενούμενες ομάδες διέμειναν στη Νάουσα και είχαν την ευκαιρία, πέρα από τις αγωνιστικές εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές τους, να απολαύσουν με τους φίλους και συναθλητές τους ένα ανοιξιάτικο τριήμερο δίπλα στο καταπράσινο Βέρμιο.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά διεξήχθησαν "σκληρές μάχες" στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας που αποζημίωσαν με το παραπάνω τόσο τους πολλούς Ναουσαίους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες του τουρνουά, όσο και τις οικογένειες των φιλοξενούμενων αθλητών, που έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να έλθουν στη Νάουσα και να απολαύσουν τα παιδιά τους.

Σε όλα τα παιχνίδια, παρόντες στο γήπεδο ήταν εθελοντές του Παραρτήματος Νάουσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , οι οποίοι και συνέδραμαν όσους αθλητές το χρειάστηκαν. Ευτυχώς σε κανέναν αγώνα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός και όλα πήγαν καλά!

Τα αποτελέσματα των αγωνιστικών αναμετρήσεων του τουρνουά:

1η ΜΕΡΑ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 27-27

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΝΘ 20-16

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 32-30

ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 34-30

ΧΑΝΘ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 26-31

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 47-33

2η ΜΕΡΑ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 31-26

ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΧΑΝΘ 39-30

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 36-21

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΧΑΝΘ 28-21

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 35-25

ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 35-26

3η ΜΕΡΑ

ΧΑΝΘ - ΦΑΙΑΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 26-19

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 27-29

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 30-26.

Την πρώτη θέση του 1ου Heroes Cup, βάσει βαθμολογίας, κατέκτησε ο Άρης Θεσσαλονίκης, τη 2η θέση η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, την 3η θέση ο Φέρωνας Βέροιας και ακολούθησαν οι ομάδες του Φοίβου Συκεών, της Χ.Α.Ν.Θ. και του Φαίακα Κέρκυρας αντίστοιχα.

Τις απονομές των κυπέλλων, των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, έκαναν εκ μέρους του Δήμου Η.Π. Νάουσας ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιος Δάγγας και ο Πρόεδρος Τ.Κ. Νάουσας κ. Αλέξανδρος Φειδάντσης, ενώ εκ μέρους του "Ζαφειράκη" Νάουσας ο Πρόεδρος του κ. Δημήτρης Τέσας και ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Γιώργος Ρότζιος.