ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τζουβάρας: «Δοκιμασία για εμάς ο αγώνας με την Α.Ε.Κ.»

Για τον προπονητή της ομάδας χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστο Τζουβάρα το παιχνίδι της Τετάρτης (15/10) απέναντι στην Α.Ε.Κ. είναι το πρώτο εκτός έδρας την φετινή σεζόν, έχοντας δύο στα δύο στη Βέροια.

«Είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι μία δοκιμασία για εμάς, η πρώτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Έχουμε κάποια προβλήματα με τον Σανίκη που είναι τραυματίας και ο Μπαντής που είναι αμφίβολος. Η Α.Ε.Κ. παρότι έχασε σπουδαίους παίκτες, συνεχίζει να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη με έμπειρους αθλητές στο ρόστερ της. Πιστεύω θα κριθεί στην απόδοση των τερματοφυλάκων και στις άμυνες», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Κώστας Τσιλιμπάρης, επεσήμανε: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο. Φαίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές ότι δεν μπορεί να κάνει κανείς προγνωστικά, όλα είναι ρευστά. Εμείς είμαστε σε μία περίοδο... χτισίματος της ομάδας, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Σε όλα τα ματς κυνηγάμε την νίκη. Σαφώς ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι πιο ενισχυμένος και πιο έμπειρος από πέρσι. Σίγουρα όλα κρίνονται στο γήπεδο. Καμία ομάδα δεν είναι όμως έτοιμη 100%, όλα είναι σχετικά».