ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την Αναγέννηση Βύρωνα υποδέχεται ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο (11/10) το πρωτάθλημα χάντμπόλ της Α1 ανδρών, με τον ΦΙΛΙΠΠΟ να υποδέχεται την Αναγέννηση Βύρωνα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Στις τάξεις των γηπεδούχων υπάρχει όπως είναι λογικό μούδιασμα από το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής με την ομάδα να περνάει δύσκολη εβδομάδα από ψυχολογικής άποψης. Εκυός μάχης θα βρίσκεται μόνο ο τραυματίας Γρηγόρης Σανίκης. Αντίθετα, στον Βύρωνα το κλίμα είναι πολύ καλό, αφού η ομάδα βγάζει στο γήπεδο μία πολύ καλή εικόνα.

«Πιστεύω ότι έχουμε ξεπεράσει το σοκ από τα άσχημα γεγονότα και να ανταπεξέλθουμε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Παίζουμε με μία σκληροτράχηλη ομάδα που είναι καλύτερη από πέρσι, αλλά και εμείς έχουμε αλλάξει προς το καλύτερο», τόνισε ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας.

Από την πλευρά της Αναγέννησης ο Παναγιώτης Ιατρούδης επεσήμανε: «Θα παίξουμε μέσα σε 48 ώρες δύο εξίσου δύσκολα παιχνίδια. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα λόγω των γεγονότων και σίγουρα αυτό θα παίξει το ρόλο του. Και οι δύο ομάδες έχουν φέτος φιλοδοξίες και είναι σαφέστατα σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 11/10/2014
Κραχτίδη Δράμας 18:00, Δράμα 1986- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (Πατιός- Τσιάνας, Χατζηγεωργίου)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΕΚ (Νάσκος- Χαρίτσος, Καζαντζίδης)
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Μεϊμαρίδης)
Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- ΑΣΕ Δούκα (Τόλιος- Δέλογλου, Βλάχος)
Φιλίππειο 18:00, ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας- Αναγέννηση Βύρωνα (Τσάκωνας- Καραπάνος, Ζέρβας)
ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- Ποσειδώνας Λουτρακίου (Χασκής- Λινάρδος, Αγγελίδης)

Τετάρτη 15/10/2014 (εξ αναβολής)

Κορωπίου 14:30, Α.Ε.Κ. - ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας