ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ ο Ζαφειράκης

Με “ψηλά το κεφάλι”, παρά την ήττα με 31-25 από τον ΠΑΟΚ, έφυγε από το “Σπίτι του Χάντμπολ” η ομάδα του Ζαφειράκη, καθώς έδειξε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Παρά τις πολλές ελλείψεις που είχε η ομάδα της Νάουσας, κατάφερε να κοντράρει σημαντικά την δυνατή ομάδα του ΠΑΟΚ, σε όλη σχεδόν τη χρονική διάρκεια του αγώνα. Παρότι στα πρώτα 15 λεπτά ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει μπροστά στο σκορ, οι “πορτοκαλί” ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να κλείσουν την ψαλίδα του σκορ στη διαφορά των 2-3 τερμάτων. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 15-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ που ήδη έλεγχε το παιχνίδι, αλλά με την επίμονη αντίσταση των Ναουσαίων, ανέβασε ακόμα περισσότερο ρυθμό και έχοντας ποικιλία στα πρόσωπα, όσον αφορά το σκοράρισμα, «άνοιξε» περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας τη μέχρι και στα 9 γκολ υπέρ του (29-20). Στο τελευταίο αγωνιστικό 5λεπτο, η φιλοξενούμενη ομάδα του Ζαφειράκη με ένα σερί 2-5 γκολ κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και να διαμορφώσει το τελικό 31-25.

Σε εξαιρετική μέρα από την ομάδα του Ζαφειράκη ήταν ο Ναουσαίος Βασίλης Μπόλας, ο οποίος πέτυχε 8 γκολ.

Από τον πάγκο του Ζαφειράκη έλειψε ο έμπειρος Βεροιώτης περιφερειακός Αποστολίδης Διογένης, καθώς την προηγουμένη του αγώνα έγινε πατέρας και απέκτησε, μαζί με την (εκ Ναούσης) σύζυγο του, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τους ευχόμαστε η κορούλα τους να είναι υγιής και καλότυχη!

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ζαφειράκη είναι το ερχόμενο Σάββατο 2 Μαρτίου, εντός έδρας, στις 6:00, με την δυνατή ομάδα της “Bianco Monte Δράμα”. Η ομάδα της Δράμας στην περασμένη αγωνιστική πέτυχε μια νίκη-έκπληξη για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε στην έδρα της, την ομάδα της ΑΕΚ, εκπλήσσοντας τον κόσμο του αθλήματος.

Τα πεντάλεπτα: 4-2, 6-3, 8-5, 10-8, 12-11, 15-13 (ημχ), 18-15, 21-18, 24-19, 29-20, 31-22, 31-25

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ελευθεριάδης 8, Παπαγεωργίου 1, Νικολαϊδης 2, Παπάζογλου Θ. 3, Κουκμίσης Κ., Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης 3, Μαρίνος, Κουκμίσης Ν. 3, Μπάτζιος 2, Καλόμοιρος 2, Χατζίδης, Δάιος, Ρανσάνς 2, Τζωρτζίνης 5

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπόλας 8, Τσαγκερας 4, Θεοδωρόπουλος 4, Μπουμπουλεντας, Μπάρμπας, Ροτζιος, Μπιλιούρης, Αθανασιάδης 2, Πινακούδης, Σαράφης 5, Δεληγιάννης, Βαφείδης, Τσατσας, Φερλαχίδης, Λόλας 2.