ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκοψε την πίτα του το ανδρικό τμήμα του Ζαφειράκη Νάουσας

Την βασιλόπιτα της, με αφορμή τη νέα χρονιά, έκοψε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη στο Kioski, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου 2024.

Την "οικογενειακή" κοπή της πίτας, που έγινε με την παρουσία των αθλητών του ανδρικού τμήματος, του προπονητικού επιτελείου και μελών της διοίκησης, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας κ. Κουτσογιάννης Νικόλαος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Δάγγας Στέλιος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος τόνισε το σημαντικό ρόλο που παίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ στην τοπική κοινωνία της Νάουσας αλλά και δεσμεύτηκε, ενώπιον των αθλητών, για την αναβάθμιση και την βελτίωση λειτουργίας των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών, όσο και για την οικονομική στήριξη της ομάδας.

Για την ιστορία... τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο αθλητής Σπύρος Μπιλιούρης!

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας τους ανθρώπους του Kioski, τόσο για την ζεστή φιλοξενία και το ευγενικό κέρασμα που μας παρείχαν, όσο και για τον νέο Η/Υ που μας παραχώρησαν (πριν λίγο καιρό) για τον εξοπλισμό του γραφείου του τμήματος χάντμπολ", καταλήγει η ανακοίνωση του Ζαφειράκη.