ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρωτιά για τις Κορασίδες του Φιλίππου σε Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Άκρως επιτυχημένη η παρουσία της ομάδας handball του τμήματος των παγκορασίδων Α του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, στο 10th Handballclimax Girls U14, που έγινε στην Θεσσαλονίκη από τις 2 έως και 5 Ιανουαρίου του 2024.

Η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο και την 1η θέση στην κατηγορία κορασίδων U14 , όπου στον τελικό αντιμετώπισε ένα από τα φαβορί του τουρνουά την ομάδα του ΟΦΝΙ της Νέας Ιωνίας Αθηνών, την οποία και νίκησε με το επιβλητικό σκορ 24-9 κυρίως χάρις στην αμυντική της παρουσία , όπως άλλωστε μαρτυράει και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σε ένα πολύ μεγάλο τουρνουά με πολλές απαιτήσεις και με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα . Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες: Βαλδήρ Έλενα, Γκαλίτσιου Παναγιώτα , Καρατζά Αναστασία , Καρατζά Βέλβετ, Κότσιφα Μαρία, Κοτσιώφτη Ανθή, Κοτσιώφτη Κική, Κεχαγιά Ευαγγελία, Μασάδη Ελένη , Νιελίνα Σοφία , Πασιντελή Όλγα, Τζαφεροπούλου Ευθυμία , Τσολάκου Δήμητρα ,Χαλκίδου Ροζαλία και Χαντζαριδου Σοφία.

Στους προπονητές: Χαραλαμπίδη Κώστα και Κότσιφα Γιώργο και στην έφορο του τμήματος και αρχηγό της αποστολής Στεφανοπούλου Ιφιγένεια.