ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προετοιμάζεται για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος ο Ζαφειράκης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη, ενόψει τoυ ξεκινήματος του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Handball Premier τη νέα χρονιά.

Έπειτα από μια μικρή διακοπή των προπονήσεων για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, η ομάδα μπαίνει πλέον και πάλι στο γήπεδο με κύριο μέλημα τη φυσική κατάσταση των αθλητών.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ζαφειράκη κ. Δεληγιάννης Κώστας πρέπει να είναι σαφώς ικανοποιημένος από την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας του, καθώς είναι κοινός τόπος πως η ομάδα της Νάουσας μας αποτελεί τη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Μέχρι σήμερα οι αθλητές του Ζαφειράκη κατάφεραν να συλλέξουν 12 βαθμούς πετυχαίνοντας 6 νίκες και 5 ήττες συνολικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως η φετινή ομάδα του Ζαφειράκη, είναι η μοναδική ομάδα της Handball Premier που δεν έχει ξένο αθλητή στο ρόστερ της, ενώ ακόμη περισσότερο άξιο αναφοράς είναι πως ο βασικός της κορμός αποτελείται από Ναουσαίους αθλητές που ανδρώθηκαν μέσα από τον σύλλογο. Το εγχείρημα αυτό της διοίκησης της ομάδας, όπως όλα δείχνουν μέχρι σήμερα, ήταν ένα στοίχημα που κερδήθηκε καθώς ο Ζαφειράκης όχι απλώς είναι ανταγωνιστικός, αλλά έχει καταφέρει σε πολλές περιπτώσεις να νικήσει, ανέλπιστα, αντιπάλους μεγάλου διαμετρήματος.

Οι προπονήσεις της ομάδας αυτής της περιόδου, εστιάζουν κυρίως στο κομμάτι της ενδυνάμωσης και της φυσικής κατάστασης, προκειμένου να προληφθούν τραυματισμοί και δύσκολες καταστάσεις. Ήδη λόγω των αυξημένων απαιτήσεων και του ανεβασμένου επιπέδου, στο τελείωμα του α’ γύρου του πρωταθλήματος, η ομάδα παρουσίασε διάφορους τραυματισμούς, ευτυχώς μικρούς (με εξαίρεση τον χιαστό του Πέτρου Βαφείδη) και το γεγονός αυτό “χτυπάει” το καμπανάκι του κινδύνου για τους ανθρώπους της ομάδας.

Όλα δείχνουν πως η ομάδα θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα μέχρι το τέλους του Ιανουαρίου (27/1/2024, στις 18:00, ΔΑΚ Έδεσσας), όταν και θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας στο ξεκίνημα του β’ γύρου.

Από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση, ενόψει των χειμερινών μεταγραφών γεγονός που δείχνει και την ικανοποίηση των ανθρώπων της ομάδας για τη μέχρι σήμερα επίδοση των υπολοίπων αθλητών της.