ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρώτη η Γ.Ε.Β. 2011 στο τουρνουά χάντμπολ της Βέροιας

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά χάντμπολ της Γ.Ε.Β. 2011 την Κυριακή στο "Φιλίππειο". Εκτός από τη Γ.Ε.Β. συμμετείχαν ο Πρωτέας Άρτας και ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου. Οι τρεις ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Β. - Πρωτέα με νικήτρια την ομάδα της Βέροιας. Ακολούθησε το παιχνίδι Κένταυρος-Πρωτέας, με την ομάδα του Βόλου να νικά στα τελευταία λεπτά. Το τουρνουά έκλεισε με το τελευταίο παιχνίδι  Γ.Ε.Β. – Κένταυρος, με τη γηπεδούχο να δείχνει την εμπειρία της και να φτάνει άνετα στη νίκη.

Οι τρεις προπονητές Κώστας Τούτσης (Γ.Ε.Β.), Γιάννης Τσιάπας (Κένταυρος Αγρίας) και Κύρος Σαράφης (Πρωτέας) χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες τους και δοκίμασαν διάφορα συστήματα σε άμυνα και επίθεση καθώς στις 18 Οκτωβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2.

Τα αποτελέσματα των παιχνιδιών ήταν τα εξής:

• Γ.Ε.Β.2011 – ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ : 20 - 18

• ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΡΩΤΕΑΣ ΑΡΤΑΣ : 18 - 20

• Γ.Ε.Β.2011 – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ : 22 - 15

Η διοίκηση της ΓΕΒ 2011 ευχαριστεί θερμά τους δυο συλλόγους και τους προπονητές τους, για την τιμή που έκαναν και δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και εύχεται στο μέλλον να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και συνεργασία μεταξύ των τριών συλλόγων.

Επίσης, ευχαριστεί και τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου της Βέροιας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του για την ομάδα.