ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τον ΓΑΣ Κιλκίς φιλοξενεί το Σάββατο ο Ζαφειράκης Νάουσας

Τον ΓΑΣ Κιλκίς υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, στο “κλειστό” της Νάουσας, στις 6:00 μ.μ., για την συνέχεια της Handball Premier.

Έπειτα από μια εβδομάδα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Ζαφειράκης παραμένει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της κορυφαίας κατηγορίας χάντμπολ της χώρας, ξεκινώντας πολύ δυναμικά και έχοντας στο ενεργητικό του τρεις νίκες και τρεις ήττες μέχρι σήμερα.

Η ομάδα του Κώστα Δεληγιάννη που συνεχίζει τις προπονήσεις με αμείωτο ρυθμό, έχει μελετήσει την ομάδα του Κιλκίς, που φέτος ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία (έπειτα από χρόνια στην Α2 Εθνική) και παρά τις καλές της, μέχρι τώρα, εμφανίσεις παραμένει ουραγός του βαθμολογικού πίνακα με ένα μόλις βαθμό.

Οι Ναουσαίοι αναμένεται να υποδεχτούν τους φιλοξενούμενους αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς χωρίς προβλήματα ή τραυματισμούς, παρά το πιεστικό προπονητικό τους πρόγραμμα. Μέχρι και σήμερα οι αθλητές του Ζαφειράκη έχουν επιδείξει παραδειγματική εγρήγορση και φυσική κατάσταση, γεγονός που γίνεται εύκολα αντιληπτό και από τον κόσμο, έπειτα από τις εξαιρετικές αγωνιστικές εμφανίσεις τους σε κάθε αγώνα, παρά τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Έπειτα από αυτό το παιχνίδι που θα παίξει στις 11/11 με τον ΓΑΣ Κιλκίς στο ΔΑΚ Νάουσας, η ομάδα του Ζαφειράκη ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (το Σάββατο 18/11) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, που άνοιξε τις πύλες του, έπειτα από την εμπειρογνωμοσύνη για τη στατικότητα του στεγάστρου “Καλατράβα”. Αξίζει να σημειωθεί ότι, για διάστημα άνω του ενός μήνα, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ήταν “άστεγη”, έπειτα από το κλείσιμο του ΟΑΚΑ που συζητήθηκε πανελληνίως.

Η διοίκηση του Ζαφειράκη περιμένει στο γήπεδο της Νάουσας το ερχόμενο Σάββατο 11/11, στις 6:00 μ.μ., τους φιλάθλους για να δώσουν στους παίκτες της ομάδας την υποστήριξη και την αγάπη που αξίζουν!