ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άνω κάτω ο Φίλιππος Βέροιας!

Υπ’ ατμόν είναι ο προπονητής των ηλικιακών τμημάτων του Φιλίππου Ανέστης Δομπρής. Η πλειοψηφία των γονέων που τον στηρίζουν καταγγέλλουν ότι επίκειται εκδικητική απόλυση επειδή δεν δέχθηκε να κατεβάσει στο ανδρικό πρωτάθλημα τους εφήβους.

Επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι στην χθεσινή προπόνηση η διοίκηση θα του έδειχνε την πόρτα της εξόδου, οι γονείς συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο για να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας. Πάντως η πληροφορία τους επιβεβαιώθηκε όταν στο γήπεδο εμφανίστηκε η προπονήτρια Έλλη Κουμιτσάρσκα, η οποία είχε μιλήσει με τους διοικούντες τον σύλλογο για συνεργασία στα ηλικιακά τμήματα. Από τον σύλλογο δεν εμφανίστηκε κανείς να δώσει εξηγήσεις στους γονείς και να παρουσιάσει την προπονήτρια στους αθλητές.

Από την πλευρά τους οι γονείς στηρίζουν τον προπονητή Ανέστη Δομπρή και δηλώνουν ότι αν η διοίκηση τον απολύσει, θα πάρουν τα παιδιά τους και θα φύγουν. Εξηγώντας το σκεπτικό τους αναφέρουν ότι ο Δομπρής ήταν αυτός που έχτισε το τμήμα και από πέντε αθλητές το έφτασε στους τριάντα και έκανε την ομάδα οικογένεια.

pliroforiodotis.gr