ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τον Διομήδη υποδέχεται ο Ζαφειράκης για το 3 στα 3!

Ως η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Handball Premier χαρακτηρίζεται ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος μέχρι στιγμής μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ομάδα της Ημαθίας, όχι μόνο κέρδισε τις δύο αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, αλλά η αγωνιστική της εικόνα ήταν εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη, συνυπολογίζοντας πως πρόκειται για την μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς αλλοδαπούς αθλητές και με κύριο κορμό της τους Ναουσαίους χαντμπολίστες!

Το Σάββατο στις 4 μ.μ. ο Ζαφειράκης αγωνίζεται στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου υποδέχεται την ομάδα του Διομήδη Άργους θέλοντας να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της μέχρι τώρα πορείας του.

Το πολύ ευχάριστο, είναι πως λύθηκε το πρόβλημα με το πιστοποιητικό πυρασφάλειας του κλειστού γηπέδου της πόλης κι έτσι θα μπορέσει ο φίλαθλος κόσμος να απολαύσει από κοντά, για πρώτη φορά φέτος, την ομάδα του Ζαφειράκη.

Με δεδομένο ότι ο προηγούμενος αγώνας στη Νάουσα, διεξήχθη χωρίς κόσμο, πράγμα πολύ δυσάρεστο για όλους, η διοίκηση του Ζαφειράκη ευχαριστεί όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας που “έτρεξαν” και λύθηκε το πρόβλημα αυτό το συντομότερο και δεν χάθηκε έτσι κι άλλο εντός έδρας παιχνίδι.

Επομένως το Σάββατο 7/10, στις 4 μ.μ., όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Νάουσας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Handball Premier (3η αγωνιστική)

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Νάουσας 16:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Διομήδης Άργους
(Τζαφερόπουλος- Κυριακού, Προδρομίδης)

Ιωνικού 16:30, Ιωνικός Affidea- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΠΑΟΚ
(Νάσκος- Χαρίτσος, Δελόγλου)

Κραχτίδης 19:30, Bianco Monte Δράμα- ΑΣΕ Δούκα
(Μπέτμαν- Γράψας, Αποστολίδης)

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
Ηλιούπολης 16:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Ζαφειράκης Νάουσας