- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 20644 φορές
Κέρδισαν στη Βέροια και πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην Α2 οι Κύκλωπες!
Στην Α2 κατηγορία ανδρών του χάντμπολ θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης οι οποίοι σήμερα Σάββατο επικράτησαν εκτός έδρας 28-21 του Φίλιππου Βέροιας, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους μία αγωνιστική πριν το τέλος.
Το ματς στην Ημαθία ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τις ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια ισόπαλες 10-10. Στο β’ μέρος ίδια η εικόνα μέχρι το 50′, όταν οι Εβρίτες ξέφυγαν στο σκορ, κράτησαν την διαφορά και πήραν τη νίκη.
Εξαιρετικοί για τους Κύκλωπες οι Σωτηρόπουλος και Πιστόλας σημειώνοντας από 8 και 7 γκόλ έκαστος.
Το ματς με τον Αρχέλαο Κατερίνης στην Αλεξανδρούπολη στην τελευταία αγωνιστική αποκτά πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Κύκλωπες.
Στην παραπάνω φωτογραφία οι παίκτες με τον προπονητή Ηλία Παπαχρήστου και μέλη των οικογενειών των αθλητών που ταξίδεψαν στην Βέροια για να τους υποστηρίξουν.
Τα 5λεπτα: 4-2, 5-2, 7-5, 8-6, 9-8, 10-10 (ημίχρονο), 11-12, 12-15, 15-16, 18-19, 20-25, 21-28.
Φίλιππος Βέροιας (Ανέστης Δόμπρης): Δόμπρης Χ., Παναγιωτίδης, Τσάγγαρος, Μπλατσιώτης 1, Ζέζιος 3, Μαυρίδης Κ. 2, Οικονομίδης, Βλάχος 2, Δεληχρήστος, Διδασκάλου 9, Κρέξης 4, Γκοσκινός, Μααυρίδης Δ.
Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Ηλίας Παπαχρήστου): Νικολαΐδης, Μπλίντοφ, Γλήνιας, Ναβροζίδης 3, Μαρκοπουλιώτης 2, Χαραλαμπάκης, Αγαθόνικος 1, Μπουλταδάκης, Τουλιόπουλος 1, Πιστόλας 7, Σωτηρόπουλος 8, Γονατίδης, Γκάρας 5, Καραβασίλης 1.
Σχετικά Άρθρα
-
Με ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Ζαφειράκης, πρεμιέρα στο Φιλίππειο για τον Φέρωνα – Το πρόγραμμα και οι διαιτητές -
Ο ψυχωμένος Ζαφειράκης επέστρεψε στο δεύτερο μέρος και έμεινε όρθιος κόντρα στη Δράμα! -
Χάντμπολ: Δύσκολο ματς στη Νάουσα για τον Ζαφειράκη κόντρα στη Δράμα - Πρόγραμμα & διαιτητές -
Λύτρωση στο φινάλε για τον Ζαφειράκη: Νίκησε τον μαχητικό Άρη Νικαίας σε νέο θρίλερ στη Νάουσα!



