Στο Άργος την Τετάρτη ο Ζαφειράκης - Βαφείδης: "Κάθε ματς είναι τελικός "

Στο Άργος της Πελοποννήσου ταξιδεύει η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 1/2/2023, την ομάδα του Διομήδη στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Κίου.

 Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live streaming από τη γηπεδούχο ομάδα στις 4 μ.μ.

Σχετικά με το παιχνίδι, ο έμπειρος πίβοτ του Ζαφειράκη Πέτρος Βαφείδης δήλωσε πως κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πίεση που δημιουργείται λόγω των εξ αναβολής αγώνων, καθώς η ομάδα της Νάουσας καλείται να παίξει 6 σημαντικά ματς σε διάστημα μικρότερο των 25 ημερών.

Αναλυτικότερα δήλωσε:

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας . Η ομάδα θα πρέπει να ανταπεξέλθει πλεον σε μια νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, από την διοργανώτρια αρχή, με δυο αγώνες κάθε εβδομάδα. Το γεγονός αυτό μας δυσκολεύει και σε κάθε περίπτωση μας εμποδίζει στο να έχουμε τη βέλτιστη προετοιμασία για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Στον λίγο χρόνο που είχαμε, από το ματς με τον ΠΑΟΚ, κάναμε το αδύνατο δυνατό ούτως ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη και να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο. Το κάθε ματς για εμας ειναι τελικός και δεν κοιτάμε ποιον έχουμε αντίπαλο ".