ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νάουσα: Χωρίς ζεστό νερό εδώ και μήνες το… ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο!

Χωρίς ζεστό νερό είναι εδώ και δύο μήνες είναι το κλειστό γυμναστήριο στην Νάουσα με τους αθλητές να αναγκάζονται να κάνουν κρύο μπάνιο την στιγμή που η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα.

Μάλιστα, το κλειστό γυμναστήριο στην Νάουσα ανακαινίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν.

Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ο ένας εκ των δύο αρχηγών της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας Σοφοκλής Τσάτσας: “Πέρα από την αγωνιστική απραξία του προηγούμενου διαστήματος η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε και από άλλους παράγοντες που δυσκόλεψαν τις προπονήσεις μας. Δυστυχώς για εμάς οι συνθήκες προπόνησης είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένες και με την ποιότητα των προπονήσεων. Από τα τέλη Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Νάουσας, που εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο, δεν υπάρχει ζεστό νερό. Πολλοί αθλητές ταλαιπωρηθήκαμε από κρυώματα, καθώς φεύγουμε χωρίς μπάνιο από το γήπεδο”.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σχετικά με τον αγωνιστικό τομέα ο Σοφοκλής Τσάτσας είπε για το ματς του Ζαφειράκη με τον ΠΑΟΚ:  “Επιστρέφουμε επιτέλους στην αγωνιστική δράση. Το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ εκτός έδρας, και γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα που φέτος παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο. Παίζουμε μέσα σε μια δυνατή έδρα, αντιμετωπίζοντας μια έμπειρη ομάδα. Το μεγάλο διάστημα που μείναμε χωρίς επίσημο παιχνίδι σίγουρα έχει επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας, ωστόσο θα παλέψουμε με τους συμπαίκτες μου για το καλύτερο”.

ΠΗΓΗ: thes.gr