ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκες των Παμπαίδων του Ζαφειράκη Νάουσας επί του Αρχέλαου Κατερίνης!

Μεγάλη νίκη, επί της αξιόμαχης ομάδας του “Αρχέλαου” Κατερίνης, πέτυχαν οι αθλητές χάντμπολ του “Ζαφειράκη” του τμήματος Παμπαίδων Α’, στη συνέχεια του πρωταθλήματος ευθύνης της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας.

Μπροστά στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάουσας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, το περασμένο Σάββατο, οι αθλητές του “Ζαφειράκη” έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισαν επάξια τους δύο βαθμούς της νίκης. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι αθλητές του “Ζαφειράκη” ήταν μπροστά στο σκορ, με τους αθλητές της Κατερίνης να πλησιάζουν πολύ επικίνδυνα σε αρκετά σημεία του αγώνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για τα δεκαπέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι αθλητές του “Αρχέλαου” ήταν πίσω στο σκορ με μόλις -1 γκολ. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα και το ημίχρονο έληξε 17-12 υπέρ του “Ζαφειράκη”.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα το σκηνικό δεν άλλαξε, ωστόσο οι αθλητές του Ζαφειράκη ανέβασαν ρυθμούς και η διαφορά στο σκορ, βήμα-βήμα  αυξήθηκε σημαντικά και έφτασε μέχρι και στο +12 στο 45ο λέπτο της αναμέτρησης (45’ :32-20). Κάπως έτσι το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του με σκορ 34-25 και οι μικροί χαντμπολίστες και των δύο ομάδων καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους φίλους τους!

Πεντάλεπτα: 4-1, 5-4, 7-6, 12-9, 17-12 (ημίχρονο), 22-14, 26-15, 29-16, 32-20, 34-25 (τελικό)

Συνθέσεις: ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Παπουτσής)  Αρσενλής 1, Μπουρδάνος, Παπακωνσταντίνου, Γκαζιόλης 6, Σόφκος, Σερδαρίδης 3, Παυλίδης, Παπαφιλίππου 5, Παπακώστας 3, Γουτιάνας 6, Μητσιάνης, Χαζτηστυλλής, Καλιαγκός 4, Καρατσιώλης 4, Γρέζιος, Σμέρνος 2, Γαργάλας, Μίσκος, Γαλίτης, Ξυλουργίδης.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (Χοτοκουρίδου, Κανταρτζής) Μαρινόπουλος, Παπανάκος 6, Σιώκας 2, Σιγανός 1, Θεοφανίδης, Χρυσικός 1, Αμανατίδης 3, Σαββίδης, Αθανασιάδης, Νταρλαγιάννης 8, Σκουλαριώτης 4.

Νίκη και για τους Παμπαίδες Β’

Ακόμη μια νίκη έφερε στο ενεργητικό των ακαδημιών χάντμπολ του “Ζαφειράκη” η ομάδα των Παμπαίδων Β που επικράτησε της αντίστοιχης ηλικιακής ομάδας του “Αρχέλαου” Κατερίνης με σκορ 24-21! Παρά το συνεχές προβάδισμα των αθλητών του “Ζαφειράκη” στο σκορ, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν άφησε τη διαφορά να ξεφύγει και συνεχώς διεκδικούσε το καλύτερο δυνατό από τον αγώνα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι μικροί αθλητές του Ζαφειράκη ξεκίνησαν με ένα 6-3 υπέρ τους, ωστόσο σταδιακά οι φιλοξενούμενοι τους πλησίασαν και σε όλο το χρονικό διάστημα του α’ ημιχρόνου η διαφορά δεν μπόρεσε να μεγαλώσει. Κάπως έτσι, με καλές επιθέσεις και δυνατές άμυνες και από τις δύο ομάδες, το σκορ του πρώτου μισού ήταν 15-13.

Στο β’ ημίχρονο η  εικόνα του αγώνα συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τις δύο ομάδες να είναι σταθερά κοντά και παρά την μόνιμη διαφορά στο σκορ υπέρ του Ζαφειράκη, ο αγώνας ήταν ένα δυνατό “ντέρμπι” που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στον ανακαινισμένο χώρο του ΔΑΚ Νάουσας. Ο αγώνας έληξε με νικητές τους Ναουσαίους και σκορ 24-21.

Πεντάλεπτα: 6-3, 9-5, 11-8, 15-13 (ημίχρονο), 19-14, 21-18, 22-19 24-21 (τελικό)

Συνθέσεις: ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Ρότζιος, Μπόλας)  Μπουρδανος , Πεσιος ,Ραλλης, Μπιλιουρης, Πουτκαρης, Σωτηροπουλος, Μπατζιος, Αρσενλης, Τζητζας, Καραμπινεσης, Σιωψης, Βατατζής, Ντουρακου, Παπακωσταντίνου, Ορδουλιδης, Φετλης.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: (Χοτοκουρίδου, Κανταρτζής) Αθανασιάδης, Αβραμίδης, Κανταρτζής, Πέτρογλου, Θεοφανίδης, Σκουλαριώτης, Τοπαλίδης, Τσερτικίδης, Γκούτζιος, Σιώκας.