ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ήττα για τις γυναίκες του Ζαφειράκη στην Κέρκυρα - Στην αποστολή και αθλητές των ακαδημιών

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη από την γηπεδούχο ομάδα του “Κερκυραϊκού” στο νησί των Φαιάκων, την Κυριακή 13/11 στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τις αθλήτριες του Ζαφειράκη να πιέζουν σθεναρά τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα με δυνατές άμυνες και καλές επιθέσεις. Προς το τέλος του πρώτου μισού του αγώνα οι αθλήτριες του Κερκυραϊκού πήραν μια διαφορά ασφαλείας, που τους επέτρεψε να μπουν στα αποδυτήρια με αναπτερωμένο ηθικό.

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα την Χρ. Κούρκουλου, που σημείωσε 9 τέρματα, η ομάδα της Κέρκυρας στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδύνεψε καθόλου από τις αθλήτριες του Ζαφειράκη που έκαναν φιλότιμη προσπάθεια, όμως δεν κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους συνθήκη και να βγουν μπροστά στο σκορ σε κανένα σημείο του αγώνα.

Κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε με σκορ 25-19, υπέρ των γηπεδούχων, δείχνοντας παράλληλα και την ανταγωνιστικότητα της νεανικής ομάδας του Ζαφειράκη που δεν άφησε το σκορ να ξεφύγει.

Πεντάλεπτα: 2-0, 4-3, 6-3, 9-4, 11-7, 14-8 [ημ], 15-9, 17-10, 19-10, 20-12, 22-15, 25-19 τελικό . Δίλεπτα 4-2. Πέναλτι 5/5-3/4.

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ: [Ευρυπίδης Χαραλαμπίδης], Ιωάννου 5, Τσαλαβούτα, Μάμαλου 3, Βαρζακάκου, Κούφαλη, Μπίμπα 3, Καρβούνη, Μ. Κούρκουλου 3, Σκορδίλη, Βαπτίσμα, Βλάχου, Κοντούλη, Χρ. Κούρκουλου 9, Τρούσα

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Παπουτσής Φώτης) Κοτζαχρήστου 3, Παπαφώτη 4, Ντερβίσι 1, Κυριακίδου 4, Αχμέτι , Αλαϊτση 4, Μισιρλή, Ψαρρά, Κώστα 3, Τσαρνούχα, Τζιάτζιου.

Διαιτήτευσαν Αβράμης Γ, Χρόνης Ν (Πάτρα)

Εκδρομή στην Κέρκυρα για Παμπαίδες και Παγκορασίδες!

Την γυναικεία ομάδα του “Ζαφειράκη” στο νησί του Ιονίου συνόδευσαν, μαζί με τους προπονητές Πέτρο Ρότζιο και Φώτη Παπουτσή, οι ομάδες Παμπαίδων και Παγκορασίδων που συμμετείχαν σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Κερκυραϊκού, ενός ιστορικού συλλόγου που ιδρύθηκε το 1893 και έχει “χτίσει” μια μεγάλη ακαδημία χάντμπολ.

Η ομάδα του Ζαφειράκη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την άψογη φιλοξενία των μικρών αθλητών μας στο νησί της Κέρκυρας από το γηπεδούχο σωματείο και τους ανθρώπους του, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει φαγητό και κεράσματα για κάθε αθλητή μας.

Ήταν μια εκδρομή με πολύ θετικό πρόσημο για την ακαδημία χάντμπολ του Ζαφειράκη που κέρδισε κι άλλες αγωνιστικές εμπειρίες και απόλαυσε την πανέμορφη Κέρκυρα!