ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εντυπωσίασαν οι μικροί χαντμπολίστες του Ζαφειράκη στην Έδεσσα!

Με απόλυτη επιτυχία αγωνίστηκαν οι ηλικίες των ΜΙΝΙ αγοριών και κοριτσιών (ηλικία από 6-10 ετών) του Ζαφειράκη σε φιλικό τουρνουά στην πόλη της Έδεσσας.

Πάνω απο 100 αθλητές των ομάδων του “Ζαφειράκη” Νάουσας, “Φέρωνα” Βέροιας, “Αερωπού” Έδεσσας και “Αμύντα” Αμυνταίου αγωνίστηκαν μεταξύ τους, όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Νάουσα, σε φιλικό τουρνουά που διοργανώθηκε αυτή τη φορά από την ομάδα του “Αερωπού” Έδεσσας. Οι μικροί αθλητές είχαν την χαρά και την ευχέρεια να «χορτάσουν» παιχνίδι και να προετοιμαστούν για το επίσημο ξεκίνημα του πρωταθλήματος που είναι να γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Μέχρι τότε πάρθηκε από κοινού η απόφαση των συλλόγων της περιοχής μας να διοργανωθούν πολλά φιλικά τουρνουά για να αποκτήσουν οι αθλητές μας αγωνιστικές εμπειρίες και να γεμίσουν τα Σαββατοκύριακα τους με το παιχνίδι που αγαπάνε!

Από την ομάδα του “Ζαφειράκη” υπεύθυνοι για τη διοργάνωση ήταν οι γυμναστές και προπονητές των ηλικιακών τμημάτων Φώτης Παπουτσής, Πέτρος Ρότζιος και Βασίλης Μπόλας.

Αξιοσημείωτο γεγονός της περασμένης φιλικής συνάντησης ήταν η εξαιρετική εικόνα των Παγκορασίδων Β´(ΠΚΒ) που αν και αγωνίστηκαν με 2 ομάδες αγοριών όχι απλά στάθηκαν αξιοπρεπώς στις αναμετρήσεις αλλά κέρδισαν και θετικά αποτελέσματα.

Τους μικρούς αθλητές του Ζαφειράκη, συνόδευσαν στην Έδεσσα οι προπονητές τους Παπουτσής Φώτης, Μπόλας Βασίλης και Ρότζιος Πέτρος, καθώς και αρκετοί γονείς.