ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όταν ο "Ζαφειράκης" συνάντησε τον... εν Αθήναις "Ζαφειράκη"! (φωτο)

Την ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, που αγωνιζόταν σήμερα στην πρωτεύουσα απέναντι στα Βριλήσσια, υποδέχθηκαν τα μέλη του συλλόγου Ναουσαίων της Αθήνας.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Σε μια πολύ συγκινητική συνάντηση, σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου των Ναουσαίων της Αθήνας, παραδώσαμε μια εμφάνιση της ομάδας μας του χάντμπολ, στον ομώνυμο Σύλλογος των εν Αθήναις Ναουσαίων «Ο Ζαφειράκης» .

Ο σύλλογος των εν Αθήναις Ναουσαίων ιδρύθηκε το 1965 (εξ ου και ο αριθμός της φανέλας) και έκτοτε έχει σημαντική δράση στην επαφή μεταξύ των Ναουσαίων που ζουν στην πρωτεύουσα και στους δεσμούς τους με τη Νάουσα.

Η επαφή μεταξύ των συλλόγων μας έγινε αφενός για να έχουν οι συμπολίτες μας της Αθήνας μια ακόμη αφορμή να συναντιούνται στους αγώνες χάντμπολ του Ζαφειράκη στην πρωτεύουσα, αφετέρου και η ομάδα να έχει την στήριξη τους στους δύσκολους εκτός έδρας αγώνες της!

Ευχαριστούμε ειλικρινά όλα τα μέλη του Δ.Σ. που μας καλοδέχθηκαν σήμερα στα γραφεία του συλλόγου, που μας τίμησαν με την αναμνηστική πλακέτα της συνάντησης μας, αλλά και που στήριξαν σήμερα την προσπάθεια μας... και στο γήπεδο, με την παρουσία τους!

Η αγάπη τους για τη Νάουσα είναι συγκινητική!

Είμαστε σίγουροι πως μαζί, θα οργανώσουμε ακόμη περισσότερες δράσεις και θα ζήσουμε αξέχαστες στιγμές!