ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εξαιρετικό φιλικό για του Παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας!

Παρά την ήττα με σκορ 25-23, η παιδική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά δείγματα σε φιλικό αγώνα που έδωσε στο Μοναστήρι (Bitola) της γειτονικής χώρας των Σκοπίων.

Η ομάδα της Νάουσας, αγωνίστηκε πολύ μαχητικά απέναντι στη γηπεδούχο RK "Eurofarm" Pelister, με μια εμφάνιση που δίνει σε όλους υψηλές προσδοκίες για το φετινό πρωτάθλημα Παίδων.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ζαφειράκη (και ομοσπονδιακός προπονητής) κ. Χρήστος Δεληχρήστος, που μετέβη με την ομάδα του στο Μοναστήρι (Bitola), την Κυριακή 16/10, είχε την ευκαιρία να εξάγει πολλά συμπεράσματα και να δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά αμυντικά και επιθετικά σχήματα.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του αθλητή Σεραφείμ Ιωάννη, ο οποίος υπέστη κάταγμα του μεσαίου δακτύλου στο δεξί του χέρι. Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο!

Αξίζει να αναφερθεί πως η φετινή ομάδα Παίδων του Ζαφειράκη, αποτελεί μια σύμπραξη με την γειτονική ομάδα του Αερωπού Έδεσσας και απαρτίζεται από αθλητές και από τις δύο πόλεις (καθώς και δύο από τη Φλώρινα).