- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 625 φορές
Νίκησαν σε φιλικό την Χ.Α.Ν.Θ. οι άνδρες του Ζαφειράκη
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσαςσε φιλικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη, στο κλειστό "Μίμης Τσικίνας", αντιμετωπίζοντας την γηπεδούχο ομάδα της ΧΑΝΘ.
Παρά τον τραυματισμό που κράτησε τον αρχηγό των "πορτοκαλί" και πρώτο σκόρερ της Handball Premier, Γιώργο Θεοδωρόπουλο εκτός του αγωνιστικού χώρου, η ομάδα της Νάουσας έδειξε πολύ καλά δείγματα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Ο προπονητής της κ. Δεληγιάννης δοκίμασε διάφορα αγωνιστικά σχήματα ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο διάστημα, ενώ χρησιμοποίησε και όλους τους παίκτες (πλην Θεοδωρόπουλου και Αποστολίδη που για λόγους υγείας δεν αγωνίστηκαν).
Αν και άνευ σημασίας, το σκορ έληξε 23-31 υπέρ του Ζαφειράκη.
Σχετικά Άρθρα
-
Με ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Ζαφειράκης, πρεμιέρα στο Φιλίππειο για τον Φέρωνα – Το πρόγραμμα και οι διαιτητές -
Ο ψυχωμένος Ζαφειράκης επέστρεψε στο δεύτερο μέρος και έμεινε όρθιος κόντρα στη Δράμα! -
Χάντμπολ: Δύσκολο ματς στη Νάουσα για τον Ζαφειράκη κόντρα στη Δράμα - Πρόγραμμα & διαιτητές -
Λύτρωση στο φινάλε για τον Ζαφειράκη: Νίκησε τον μαχητικό Άρη Νικαίας σε νέο θρίλερ στη Νάουσα!



