ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τον Σέρβο Μίλοβιτς απέκτησε ο Ζαφειράκης Νάουσας

Την μεταγραφή του Σέρβου αθλητή Ντανίλο Μίλοβιτς ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώνοντας το φετινό της ρόστερ η ανδρική ομάδα του συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρβο αθλητή χάντμπολ Danilo Milovic , που κατάγεται από το Vrbas της βόρειας Σερβίας. Μαζί με τον (επίσης Σέρβο) Nebojsa Kanizaj (που θα αγωνιστεί φέτος για δεύτερη χρονιά στον "Ζαφειράκη"), αποτελούν τις δύο προσθήκες της ομάδας μας από το εξωτερικό.

O Danilo τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας στην ομάδα της νήσου Horta, που βρίσκεται κυριολεκτικά.... στην μέση του Ατλαντικού Ωκεανού! Αγωνιστικά αναμένεται να συμβάλλει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση της ομάδας, ενώ ήδη βρίσκεται στην πόλη μας και έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις!

Σχετικά με τη μεταγραφή του στον Ζαφειράκη ο Danilo δήλωσε:

"Μετά από δύο χρόνια στην Πορτογαλία και ψάχνοντας για νέες προκλήσεις νομίζω ότι ο Ζαφειράκης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμένα να δοκιμαστώ σε μια νέα χώρα και να αποδείξω πράγματα για τον εαυτό μου!

Έχω φτάσει εδώ και μια εβδομάδα στη Νάουσα, ήδη ξεκίνησα τις προπονήσεις με την ομάδα και ανυπομονώ να παλέψουμε όλοι μαζί, με τους συμπαίκτες μου, για μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα!"

Καλωσήρθες Danilo!