ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ζαφειράκης Νάουσας (φωτο)

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Με πολλή διάθεση και ευχές για καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Προηγήθηκε της προπόνησης, στα γραφεία του συλλόγου, η παρουσίαση των στόχων και του πλάνου της προετοιμασίας από τον προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Δεληγιάννη.

Στο γήπεδο το παρόν έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Υγείας του Δήμου Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας κ. Βασίλης Τζουβάρας ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ενημέρωσε τους αθλητές και τη διοίκηση του "Ζαφειράκη" για την πορεία των έργων στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας, που αναμένεται να είναι έτοιμο για τους αγώνες της ομάδας στην Handball Premier.

Θυμίζουμε ότι στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας εκτελούνται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου προχωρά σε παρεμβάσεις ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα του σωματείου μας.

Καλή προπονητική και αγωνιστική χρονιά σε όλους!