ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Σε κλίμα αισιοδοξίας η πρώτη συνάντηση

Την Κυριακή 10 Αυγούστου το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» η πρώτη συνάντηση του ανδρικού τμήματος χάντμπολ, του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας.

Ο πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης από πλευράς της διοίκησης, αφού καλωσόρισε τους παίκτες και προπονητές, τους ευχήθηκε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Τόνισε επίσης ότι η διοίκηση θα είναι συνεχώς δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας και οι στόχοι θα επιτευχθούν μέσα από οργανωμένη και υπεύθυνη δουλειά από όλους.

Ο προπονητής Χρήστος Τζουβάρας με την σειρά του, αφού παρουσίασε τους συνεργάτες του, Νίκο Κούγια, Τόλη Ντέλλα, Αλέκο Παπαδόπουλο και Τάσο Χατζηπαρασίδη, στάθηκε στην αγωνιστική πειθαρχία και αναφέρθηκε στον κανονισμό λειτουργίας της ομάδας.

Έκανε λόγο για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ με σημαντικούς αθλητές από τη μία και από την άλλη υπογράμμισε το ενδιαφέρον που δείχνει η διοίκηση στο μέλλον του αθλήματος, τονίζοντας την συμμετοχή των νέων παιδιών στην ομάδα.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας έγιναν οι απαραίτητες αναφορές για το νέο ξεκίνημα και αφού μοιράστηκε το υλικό προπόνησης δόθηκαν οι αμοιβαίες υποσχέσεις για σκληρή δουλειά μέσα από συνεργασία και σύμπνοια.