ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χέρι - χέρι Φίλιππος και Βέροια 2017!

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Φιλίππου Βέροιας, καθώς και ο Πρόεδρος και τα μέλη της Βέροιας 2017 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συγχώνευση του γυναικείου τμήματος χάντμπολ της Βέροιας 2017 που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία με το αντίστοιχο τμήμα του γυναικείου χάντμπολ του Φιλίππου.

Έτσι η ομάδα της Βέροιας 2017 που ίδρυσε ο αείμνηστος Γιάννης Χασιώτης και που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να την εδραιώσει ως μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, συγχωνεύεται με τον ιστορικότερο σύλλογο χάντμπολ στην Ελλάδα και θα πορεύονται πλέον μαζί στο μέλλον προσδοκώντας μεγάλες επιτυχίες τόσο στα ηλικιακά τμήματα της ανάπτυξης όσο και στην μεγάλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1.

Επίσης την ενιαία πλέον διοικούσα επιτροπή χάντμπολ του Φιλίππου και στο αντρικό και στο Γυναικείο τμήμα αναλαμβάνουν να τρέξουν οι παράγοντες της Βέροιας 2017, Τσαχαλίδης Αντώνιος και Θωμας Σταμάτης που θα είναι οι επικεφαλής της επιτροπής χάντμπολ, σε συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα του Φιλίππου Γρηγόρη Παπαϊωάννου που θα είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων ανάπτυξης χάντμπολ του συλλόγου, μαζί με τον ταμία του συλλόγου Παναγιωτη Αγγελόπουλο που θα είναι ο οικονομικά υπεύθυνος, καθώς επίσης και με τον Γιάννη Δημητρίου που είναι ο συντονιστής της ανάπτυξης του γυναικείου τμήματος. Την διοικούσα επιτροπή χάντμπολ του Φιλίππου θα πλαισιώσουν και άλλα μέλη τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός των ομάδων του γυναικείου και του αντρικού τμήματος και η νέα Διοικούσα Επιτροπή ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Κύρο Σαράφη, ο οποίος αναλαμβάνει να προετοιμάσει και να προπονήσει τόσο την γυναικεία ομάδα στην Α1 κατηγορία, όσο και την αντρική ομάδα στην Α2 κατηγορία και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του. Στην ανάπτυξη του γυναικείου τμήματος παραμένει προπονητής ο πρωταθλητής με τις κορασίδες στο πρόσφατο final 6, Κώστας Χαραλαμπίδης και στην ανάπτυξη του αντρικού τμήματος στο τμήμα των παίδων παραμένει ο Ανέστης Δομπρής.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Φύκατας