ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα πανηγύρια του Ζαφειράκη και η... γενναιόδωρη φίλη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Την παραμονή του στην Handball Premier πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος επικράτησε με 38-15 της Σαλαμίνας. Τα μέλη της ομάδας φωτογραφήθηκαν, μετά από την λήξη του παιχνιδιού, με λευκά μπλουζάκια, τα οποία ανέγραφαν το σύνθημα: «Mια ομάδα, μια πόλη, μια οικογένεια / Ήρθαμε, για να μείνουμε, Handball Premier 2022-23».

Μαζί με την ομάδα πανηγύρισε και μία (πολύ καλή) φίλη, πλέον, του Ζαφειράκη προερχόμενη από την βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, η οποία φιλοξενείται από φίλη της στην Νάουσα. Η ίδια θέλησε να αγοράσει εισιτήριο, για να μπει στο γήπεδο, όμως οι άνθρωποι του Ζαφειράκη τής επέτρεψαν να παρακολουθήσει το παιχνίδι, δίχως αντίτιμο. Ωστόσο, εκείνη επέμεινε να καταβάλλει ένα ποσό, προκειμένου να βρεθεί στις κερκίδες και ρώτησε, έτσι, πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο διαρκείας, για να ενθαρρύνει και την προσπάθεια του σωματείου. Αφού υπεύθυνος του Ζαφειράκη τής απάντησε «40 ευρώ», η γενναιόδωρη φίλη των Ναουσαίων ζήτησε... 10 εισιτήρια διαρκείας, πλήρωσε 400 ευρώ (!) και... μάλλον μπορεί να κάθεται... οπουδήποτε θέλει και την επόμενη σεζόν. Βεβαίως, είχε το δικαίωμα να πανηγυρίσει και εκείνη εντός αγωνιστικού χώρου με την ομάδα, με την οποία σήμερα γνωρίστηκε, φορώντας το λευκό μπλουζάκι! 

''Σας ευχαριστούμε όλους! Μια πόλη, μια ομάδα, μια οικογένεια! ''.

Με αυτό το μήνυμα εκφράσθηκε ο Ζαφειράκης Νάουσας, για την επίτευξη της παραμονής της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας δήλωσε:  

"Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια ο ίδιος προσωπικά και εκ μέρους της δημοτικής αρχής,  στους αθλητές, τον προπονητή και την διοίκηση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του «Ζαφειράκη» για την σημερινή τους νίκη και την επιτυχή παραμονή της ομάδας στην Α1 Κατηγορία. 

Η επιτυχία αυτή - σε μια δύσκολη χρονιά - ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή προσπάθεια των αθλητών της ομάδας χάντμπολ του «Ζαφειράκη» και αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Νάουσα διαθέτει μακρά αθλητική παράδοση και μια σημαντική και επιτυχημένη αθλητική διαδρομή. Εύχομαι υγεία και πάντα επιτυχίες στους αθλητές μας".

Πηγή: greekhandball.com