ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ολοκληρώθηκε το καμπ τερματοφυλάκων στη Βέροια

Για τρεις ημέρες, στο Φιλίππειο της Βέροιας, τρεις αθλητές που προέρχονται από την Εθνική Νέων, συμμετείχαν στο καμπ τερματοφυλάκων.

Υπο τις οδηγίες του τεχνικού συμβούλου της ΟΧΕ και προπονητή τερματοφυλάκων Μπάμπη Προδρομίδη, στο καμπ συμμετείχαν οι τερματοφύλακες Δημήτρης Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Νίκος Ασλής (ΑΣΕ Δούκα), Γιώργος Δάιος (Ζαφειράκης Νάουσας), ενώ δεν ενσωματώθηκε ο Φίλιππος Νικολίνταης για λόγους υγείας. 

Τα συγκεκριμένα καμπ, ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και εντάσσονται στο στρατηγικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας μέσα από τη συνεργασία των επιτροπών Ανάπτυξης και Εθνικών ομάδων. Ανάλογο πρότζεκτ υπάρχει και για τους νέους διαιτητές, υπό την επίβλεψη της ΚΕΔ. 

"Είναι πολύ θετικό ότι νεαροί τερματοφύλακες παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και έχουν ρόλο στους αγώνες της Handball Premier. Μπροστά μας υπάρχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του 2023, δουλεύουμε ως προς αυτό το στόχο με τους τερματοφύλακες, ωστόσο εστιάζουμε και στην Εθνική εφήβων στο πλαίσιο της συστηματικής δουλειάς που άρχισε να γίνεται για τη συγκεκριμένη θέση", σχολίασε ο Μπάμπης Προδρομίδης.