ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την Κυριακή το τουρνουά Street Handball στη Νάουσα

Αυτή την Κυριακή θα διεξαχθεί το τουρνουά «street handball» που οργανώνεται από το τμήμα χάντμπολ του Ζαφειράκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας, (από τις 10:00 το πρωί) στο πλακόστρωτο του δημοτικού πάρκου της πόλης μας.

Στο τουρνουά, μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Η.Π. Νάουσας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα του χάντμπολ και να αγωνιστούν μεταξύ τους, σε ανοιχτό χώρο και σε ειδικά διαμορφωμένα γηπεδάκια που θα έχουν στηθεί στο πάρκο από του προπονητές ανάπτυξης του συλλόγου Παπουτσή Φώτη, Ρότζιο Πέτρο, Μπόλα Βασίλη και Δεληχρήστο Χρήστο.

Μέσα στην αγωνιστική χρονιά που μας έρχεται, αν φυσικά και η πορεία της πανδημίας το επιτρέψει, υπάρχει πρόθεση από τον Ζαφειράκη, επ’ ευκαιρία και των 200 χρόνων από την Επανάσταση της Νάουσας, να διοργανωθούν διάφορες παρόμοιες – επετειακές δράσεις και από τα τρία τμήματα του συλλόγου χάντμπολ – βόλεϊ – μπάσκετ.

(*Η συμμετοχή των μαθητών θα γίνει με επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος selftest (που κάνουν οι μαθητές ούτως ή άλλως για το σχολείο τους) και θα τηρούνται όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας).