ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Παλιές Δόξες» στον Φίλιππο!

Από το τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώθηκε η επιστροφή στην ομάδα των Τέο Παυλίδη (Τεχνικός Διευθυντής) και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τους Ανέστη Δομπρή και Μάριο Κατικαρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Θεόδωρος (Τέο) Παυλίδης πρόκειται να αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή στον Φίλιππο για τη νέα αγωνιστική χρονιά, τόσο στα τμήματα υποδομών, όσο και στην ανδρική ομάδα, ενώ το ρόλο του προπονητικού τιμ για την Handball Premier, αναλαμβάνουν ο Ανέστης Δομπρής μαζί με τον Μάριο Κατικαρίδη.

Ο Τέο θεωρείται ιστορικά από τους καλύτερους παίκτες του Φιλίππου και της Εθνικής ομάδας, μετρώντας πολλές κατακτήσεις τίτλων, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, όλες με την ομάδα του Φιλίππου.

Ο παλαίμαχος άσσος της Εθνικής ομάδας και του Φιλίππου, Ανέστης Δομπρής, ο οποίος βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό του Συλλόγου, είτε ως βοηθός είτε ως Γενικός Αρχηγός, φέτος, μαζί με τον πρώην αθλητή του Φιλίππου, γυμναστή, προπονητή και επιστημονικά καταρτισμένο με εμπειρία κι εξειδίκευση στο χάντμπολ, Μάριο Κατικαρίδη, θα πιάσουν το «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας!

Τέο, Ανέστη και Μάριε, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας!