ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έδειξαν τον δρόμο Larissa Handball Club και Φέρωνας Βέροιας

Τουρνουά Χάντμπολ με την συμμετοχή Παμπαίδων Α’ , Β’ και Παίδων

Το Χάντμπολ ενώνει και στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε… Λάρισα και Βέροια, Larissa Handball Club και Φέρωνας Βέροιας έδειξαν στη Λάρισα, πώς οργανώνεται ένα τουρνουά Χάντμπολ με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και πάνω από όλα , με πολύ διάθεση και όρεξη.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΛ,  σε ένα φιλικό άλλα αξιόμαχο κλίμα , όπου διαιτητές ήταν τα ίδια τα παιδιά, οι αθλητές και των δύο ομάδων.

Η πολύ καλή σχέση και συνεργασία των δύο ομάδων και κυρίως των προπονητών Τάσου Χατζηπαρασίδη  (Φέρωνας Βέροιας) και Βασίλη Γκουράβα (Larissa Handball Club) κατάφερε να αναδείξει ως πρωταγωνιστή το χάντμπολ.

Συμμετείχαν ηλικιακές κατηγορίες των Παμπαίδες Β’ και Παμπαίδες Α’ και για ένα ημίχρονο και η συμμετοχή των Παίδων του Βασίλη Γκουραβα , με σκοπό να έχουν αγωνιστικές εμπειρίες και να μπορέσει ο Τάσος Χατζηπαρασίδης να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλητές Δοντας  και Έξαρχος της Εθνικής Παίδων.

Το σωματείο Larissa Handball Club ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας, τον Πρόεδρο της Γιάννη Κουρδή, αλλά και τον Φέρωνα Βέροιας για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης.

“Παμπαίδες Β’, Παμπαίδες Α’, Παίδες, όλοι μαζί , μια γροθιά, γιατί ο Αθλητισμός δεν πεθαίνει , ούτε το Χάντμπολ φθίνει. Αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα και δει στο χάντμπολ της Λάρισας”, δήλωσε ο Βασίλης Γκουράβας.