ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΦΙΛΙΠΠΟ στη Δράμα

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Handball Premier ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας, ο οποίος έχασε με σκορ 28-26 στη Δράμα από την τοπική ομάδα.

Οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν τον αγώνα χέρι χέρι καθώς καμία δεν επέτρεψε να ξεφύγει. Ο Φίλιππος βρισκόταν μπροστά στο σκορ με τον 2 τέρματα έχοντας σε εξαιρετική μέρα και τον Κριούτσκοφ, ο οποίος φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε.

Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι Δραμινοί βρήκαν λύσεις επιθετικά και πέρασαν μπροστά στο σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 15-12 και τον τερματοφύλακά τους Λευτέρη Παπάζογλου να αποχωρεί με κόκκινη κάρτα από ένα πέναλτι που πραγματοποίησε.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Δράμας κατάφερε να κρατήσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το προβάδισμα που είχε παρακαταθήκη από το πρώτο μέρος. Ο Φίλιππος Βέροιας αν και έφτασε σε μερικά σημεία του αγώνα κοντά στα δύο τέρματα, δεν κατάφερε τελικά να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και πλέον στρέφει την προσοχή του στο αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας. Από την ομάδα της Βέροιας που στηρίζεται φέτος σε δικούς της παίκτες περιμένουμε πολλά στην συνέχεια. Όμως της έλλειπε το πάθος και η δύναμη απαραίτητο σε μία δύσκολη έδρα όπως η Δράμα.  

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν κάθε λόγω να πανηγυρίζουν καθώς έχουν ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα με 2 νίκες.

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 86 – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 28-26

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-4, 6-6, 9-7, 11-8, 15-12 (ημχ.) 17-14, 19-15, 21-17, 23-19, 25-22, 28-26

BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 86 (Σάκης Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Παπάζογλου Ε., Σίνα, Χαϊτίδης 8, Τουνγκελίδης 4, Δέσπος, Παγωνίδης, Παπαδόπουλος 3, Κουρτίδης, Παπάζογλου Α. 4, Καφαντάρης 3, Βακκάς, Φραγκούλης, Θωμίδης, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 6.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κώστας Τούτσης): Αρβανιτίδης, Κωστακίδης 9, Φιλόσογλου Β., Άγκοβιτς 1, Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος 3, Κουκουτσίδης 2, Μπαλτατζής 4, Φιλόσογλου Κ., Τριανταφυλλίδης 7, Τσαμήτρος, Στανκίδης, Ρίζος, Καραγιοβάνης, Πετρομελίδης, Κακαφίκας.

Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 1/2-2/2, Κόκκινη κάρτα: Παπάζογλου Ε. 27.02 (επικίνδυνο παιχνίδι-δεν κρατήθηκε δελτίο)

Πηγή: e-handball.gr