Σημαντική νίκη για την ομάδα Παίδων του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα των Παίδων του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ, η οποία την περασμένη Κυριακή 26/7 επικράτησε επι της αντίστοιχης ομάδας του Πανοράματος με σκορ 25-29.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε ουδέτερη έδρα, στο γήπεδο της Κατερίνης και έδωσε, επί της ουσίας, το εισιτήριο στην ομάδα της Νάουσας για την τελικά φάση παίδων που φέτος θα διεξαχθεί στην πόλης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στα δύο κλειστά γήπεδα της Νεάπολης και των Συκεών, κατά το διάστημα 2-5/8/20.

Βάσει του προγράμματος που απέστειλε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος για την τελική φάση, ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ θα αντιμετωπίσει στον Α' όμιλο τις ομάδες του Διομήδη Άργους, του Φοίβου Συκεών και αυτή των εκπαιδευτηρίων Δούκα ή του Ο.Σ.Φ.Π.

Σημειώνεται πως τους αγώνες δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς και φίλοι των αθλητών, καθώς θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού και της αποφυγής εξάπλωσης του.

Η σύνθεση του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ στο νικητήριο παιχνίδι με το ΠΑΝΟΡΑΜΑ: (Παπουτσής) Δάιος, Λένος 6, Μπιλιούρης 5, Μουρατίδης, Γκαδίνης 2, Δημητρίου Δ. 4, Μουραφετλής, Πέτρίδης 7, Μαρτίνος, Δημητρίου Τ. 2, Δούτσης, Τσαγγαρος, Μάλλιος, Τσακίρης, Βαρβιτσιώτης 1, Μιχαήλ 2.