
- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 640 φορές
Νέα επιτροπή στο γυναικείο χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Από τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:
Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Φύκατα, αποφασίστηκε οι κύριοι κ. Γιάννης Δημητρίου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γρηγόρης Παπάς, Χρήστος Βακαλφώτης και Δημήτρης Σιαραψής να αναλάβουν σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του συλλόγου, το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου, καθώς και τα τμήματα υποδομής.
Η νέα επιτροπή επικοινώνησε με τον προπονητή Χρήστο Τζοβάρα και αποφάσισαν κοινή συναίνεση να μην συνεχίσει και την νέα σαιζόν στο Φίλιππο. Ήδη η νέα επιτροπή και ο Πρόεδρος του συλλόγου ήρθαν σε επαφή με υποψήφιο προπονητή και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Επίσης μετά από συνάντηση που είχαν οι κύριοι κ. Γιώργος Φύκατας και Γιάννης Δημητρίου με την προπονήτρια των παγκορασίδων Α’ Κική Τριανταφυλλίδου, αποφάσισαν την συνέχιση της συνεργασίας τους σ’ αυτό το τμήμα και την νέα χρονιά. Η κεντρική διοίκηση καλωσορίζει και εύχεται καλή επιτυχία στη νέα επιτροπή!!!
Σχετικά Άρθρα
-
Eurobasket 2025: Όλα τα βλέμματα στο ΣΕΦ - Πού θα δείτε την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών
-
Με Νίκο Χατζηβρέττα η πρώτη μέρα του FILIPPOS BC Summer Camp 2025 (φωτο)
-
Στην αποστολή της Εθνικής για το Eurobasket 2025 η Βεροιώτισσα Αντιγόνη Χαιριστανίδου
-
Η "χρυσή φουρνιά" του Φιλίππου Βέροιας στην Κολωνία