ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τον πολύπειρο Γιώργο Κότσιφα απέκτησε ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Στην ενεργό δράση επιστρέφει ο πολύπειρος τερματοφύλακας, Γιώργος Κότσιφας, ο οποίος τη νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας, στην Handball Premier.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γιώργο καλωσόρισες στην οικογένεια του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας, με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Κότσιφα.

Ο Κότσιφας στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες του ελληνικού χάντμπολ, όπως ο Φίλιππος Βέροιας, ο ΠΑΟΚ, ο Πανελλήνιος Γ.Σ. και άλλες. Επί σειρά ετών υπήρξε τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας Ανδρών, ενώ παράλληλα στην πορεία του έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και ατομικές διακρίσεις.

Για την μεταγραφή του στο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ο Γιώργος, δήλωσε τα εξής:

"Κάποιες φορές στη ζωή συμβαίνουν παράξενα πράγματα για τα οποία δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια εξήγηση. Ενω έχω αποφασίσει κυρίως λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων να μην αγωνιστώ ξανά, μετά την πρόταση του Κώστα (Δεληγιάννη) με τον οποίο μας δένουν πολύ στενοί δεσμοί φιλίας καθώς χαντμπωλικα έχουμε μεγαλώσει μαζί αποφάσισα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου για φέτος τουλάχιστον, στον Ζαφειράκη.

Οι άνθρωποι της ομάδας αγαπούν πολύ το χάντμπολ και φέτος το δείχνουν έμπρακτα μετά την άνοδο στην handball premier. Ευελπιστώ να δικαιώσω την επιλογή τους και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας."