ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με Γιώργο Γιούπη στον πάγκο συνεχίζει ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ!

Την επιστροφή του Γιώργου Γιούπη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας της στο fb η διοίκηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κο Γιούπη Γιώργο. Ο Έλληνας τεχνικός, επιστρέφει στην οικογένεια του Φιλίππου, από το πόστο του προπονητή.

Ο σχεδιασμός της νέας αθλητικής χρονιάς, αρχίζει να υλοποιείται με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προπονητή, ο οποίος συμβαδίζει με το όραμα και την στρατηγική της Διοίκησης.

Πρώτος στόχος είναι η συμφωνία με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές , οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους τα προηγούμενα δύο χρόνια , έτσι ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα του Φιλίππου. Τους το αναγνωρίζουμε και θα είναι απαράβατος όρος στις διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με επιλεγμένους αθλητές , οι οποίοι απέδειξαν μέσα από την πορεία τους αθλητικό ήθος , αγωνιστική ετοιμότητα και πάθος. Η ομάδα φέτος θα υποστηρίζεται και από γυμναστή φυσικής κατάστασης.

Όσο αφορά τους Εφήβους, προέχει η ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Θα σεβαστούμε οποιαδήποτε επιλογή τους , υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε και στον κ.Ηλία Γραμματικόπουλο, ο οποίος απέδειξε για το χρονικό διάστημα που συμφωνήθηκε να προπονεί την ομάδα, ότι το ήθος, η προσπάθεια και το πείσμα του , μας υπενθύμησε τις αξίες και το αθλητικό ιδεώδες με τα οποία γαλουχήθηκαν γενιές αθλητών του Φιλίππου.

Ηλία σε ευχαριστούμε".