Σε προχωρημένες επαφές με Βεροιώτη προπονητή ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Εν αναμονή των αποφάσεων της Ομοσπονδίας είναι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας, ο οποίος αρχίζει και καταστρώνει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, η διοίκηση της ομάδας είναι σε προχωρημένες επαφές με Βεροιώτη τεχνικό, αλλά και με τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν. Μάλιστα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, αναμένεται και η επισημοποίηση της συμφωνίας, εκτός απροόπτου.

Επιπλέον, λόγω του ότι αρκετοί παίκτες είναι Έφηβοι, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις, για να αποσαφηνιστεί σε ποια σχολή θέλουν περάσουν και κατά προέκταση αν θα παραμείνουν στην πόλη.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση της ομάδας είναι να παραμείνουν στο ρόστερ οι Νικολαΐδης, Καραγκιοζόπουλος και Μηλόπουλος, σε συνεννόηση φυσικά με τον Π.Α.Ο.Κ., επειδή παίζουν στον ΦΙΛΙΠΠΟ με υποσχετική.

Ο κορμός του συλλόγου, την επόμενη αγωνιστική σεζόν, θα είναι αμιγώς ελληνικός, με την πλειονότητα των παικτών να είναι γέννημα- θρέμμα Βέροιας, ενώ αναμένεται να γίνουν τουλάχιστον τέσσερις προσθήκες (τερματοφύλακας, αριστερό ίντερ, αριστερό εξτρέμ, πλέι μέικερ).

Η κινητικότητα στον σύλλογο της Ημαθίας, είναι έντονη, ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι έχουν αρχίσει οι διεργασίες, για την επαναλειτουργία του γυναικείου τμήματος, ωστόσο βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Πηγή: greekhandball.com