ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παντός καιρού οι ακαδημίες χαντμπολ του Ζαφειράκη

Συνεχίζονται οι  εξ αποστάσεως προπονήσεις και οι τηλεδιασκέψεις.

Συνεχίζονται με επιτυχία οι τηλεδιασκέψεις και οι προπονήσεις εξ αποστάσεως, των  αναπτυξιακών τμημάτων χαντμπολ, αγοριών και κοριτσιών, του Ζαφειράκη Νάουσας. Παρά την απόφαση του συλλόγου, που ήδη από τις 11 Μαρτίου, για λόγους δημόσιας υγείας, ανέστειλε τις προπονήσεις των τμημάτων του, οι προπονητές Φώτης Παπουτσής και Θάνος Μπουμπουλέντρας δεν έχασαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τους μικρούς αθλητές τους.

 Η προπόνηση των αθλητών από απόσταση, σε καμιά περίπτωση δε συγκρίνεται και δεν υποκαθιστά την δια ζώσης άθληση στο κλειστό της πόλης. Είναι ωστόσο  μια ευκαιρία να μην χάσει η ομάδα την φόρμα της και οι συμπαίκτες την μεταξύ τους επαφή. Το εγχείρημα άρεσε πολύ στους αθλητές του συλλόγου και πέρα από τη εξ αποστάσεως ατομική γυμναστική, δεν έλειψαν τα πειράγματα και τα γέλια μεταξύ τους.     

Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί στην καθημερινότητα μας ο νέος κορωνοϊός  - COVID-19, αξιοποιώντας τη τεχνολογία, συνέχισαν να έχουν συχνή επαφή με τους μικρούς χαντμπολίστες τους, τόσο για να διατηρήσουν την καλή φυσική τους κατάσταση, όσο και το ζεστό οικογενειακό κλίμα που έχουν αναπτύξει.