ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκησαν τον Αρχέλαο τα Αγόρια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα Χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ της κατηγορίας Μίνι Αγοριών, το Σάββατο10 Μαΐου στο "Φιλίππειο".

Παίζοντας καλό χάντμπολ, με δυνατές άμυνες, σωστή οργάνωση του παιχνιδιού, γρήγορες αντεπιθέσεις και εφαρμόζοντας τις οδηγίες του προπονητή τους Ντέλλα Αποστόλη τα αγόρια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ νίκησαν το γειτονικό Αρχέλαο Κατερίνης με 26 – 14.

Συνέχισε έτσι τις καλές εμφανίσεις η ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και με ένα σερί 7 νικών, με μοναδική απώλεια την ήττα του πρώτου αγώνα μέσα στο ΕΑΚ Μακροχωρίου από τον Αερρωπό, αναδείχθηκε μαθηματικά «πρωταθλήτρια» της κατηγορίας της στην Ε.Σ.Χ.Κ.Μ.

Χαρούμενοι και φανερά ικανοποιημένοι, όλοι όσοι βρέθηκαν στο Φιλίππειο, χειροκρότησαν τους μικρούς «πρωταθλητές» μετά το τέλος του αγώνα, με τον προπονητή να δείχνει στα παιδιά την κερκίδα των φίλων της ομάδας ανταποδίδοντας το ζεστό χειροκρότημα και τη συμπαράστασή τους όλη τη χρονιά.

Παρόν στο Φιλίππειο και το μέλος της διοίκησης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ κ. Φιλόσογλου Δημήτριος, ο οποίος  συνεχάρη τα παιδιά για την εμφάνισή τους και τη νίκη τους.

Ευχαριστούμε πολύ την Ε.Σ.Χ.Κ.Μ., τη διοίκηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ για τη βοήθεια της όλη τη χρονιά, το γιατρό της ομάδας μας κ. Νίκο Κούλη που ήταν κοντά μας στους αγώνες που δώσαμε στη Βέροια, τον κ. Πρόδρομο Αζίζογλου που κάλυψε γραμματειακά τους αγώνες μας όποτε του ζητήθηκε και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν.

Η ομάδα τώρα ξεκινάει ένα νέο γύρο προπονήσεων με στόχο να είναι έτοιμη για το τουρνουά που θα συμμετέχει μετά το τέλος των σχολικών υποχρεώσεων των παιδιών.

Φίλιππος Βέροιας (Απόστολος Ντέλλας): Ζαμάνης, Πασανικολάκης, Σαράφης, Τουλιόπουλος, Ελευθεριάδης, Τζωρτζίνης, Μπογιατζής, Καραγιοβάνης, Βασιλείου, Διαμάντης, Σπυριδωνίδης, Κιρμανίδης, Χουδαβερδόγλου, Νιώπας, Μπαζούκης, Δινάλης, Ζαμπελάκης,

Αρχέλαος Κατερίνης (Σωκράτης Σκούφας): Τσιτούρας, Μπάμπος, Σαραντίδης, Μπαμίχας, Καραβίδας, Σκούφας, Μαυρόπουλος, Μαυρομουστακίδης, Στρίμπας, Τερζίδης, Αλμπέρης, Μίτσης

Διαιτητής: Χατζηπαρασίδης Τάσος